Tags

, , , , , , , ,

Το 2ο Διεθνές ΣυνέδριοΕύρηκα 2011” (EUREKA 2011), για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στην Πληροφορική, τις συναφείς Τεχνολογίες και Εφαρμογές είναι πλέον γεγονός!
To συνέδριο θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής από τις 30 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2011 στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Στόχοι του συνεδρίου αυτού, είναι η προώθηση της επιστημονικής δραστηριότητας στην Πληροφορική και τις συναφείς επιστήμες και τεχνολογίες, καθώς και η παροχή ενός επιστημονικού βήματος στους νέους επιστήμονες του χώρου, ενισχύοντας έτσι τις δυνατότητές τους για μία καλή επιστημονική σταδιοδρομία.

Το συνέδριο οργανώνεται από το Εργαστήριο Πληροφοριακών Συστημάτων Υψηλών Επιδόσεων με τη συνεργασία των Τμημάτων των Ελληνικών ΑΕΙ, που έχουν ως αντικείμενο την Πληροφορική και τις συναφείς επιστήμες. Στην Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων αυτών των Τμημάτων.

Σημειώνεται, ότι θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες εργασίες και η καλύτερη παρουσίαση, οπότε με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσεται κι ένας υγιής συναγωνισμός από όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες, θα βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.